Specialist in werving in Finance, Accounting, Business Change & Technology

Marks Sattin is een gerenommeerd wervingsmerk. Met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Europa hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het vinden van professionals voor hun volgende opwindende kans en het adviseren van bedrijven - van wereldwijde organisaties tot groeiende MKB-bedrijven - om het allerbeste talent te vinden om hun bedrijf vooruit te helpen.

Wij bieden een volledige wervingsservice via meerdere kanalen voor interim en permanente functies op het gebied van financiën, accounting, risk compliance, business change en technologie.

Onze Aanpak

Op zoek gaan naar je volgende baan en het doorlopen van een sollicitatieprocedure kan aanvoelen als een ontmoedigend vooruitzicht, dat hebben wij ook meegemaakt en we begrijpen het. Bij Marks Sattin ondersteunen we je carrière en maken we er een plezierige ervaring van.

We zetten ons in voor de ontwikkeling van carrières en we willen een positieve bijdrage leveren aan bedrijven door ze in contact te brengen met getalenteerde professionals. We benaderen loopbaanontwikkeling op een ondersteunende manier en luisteren naar feedback over onze service. Dit heeft ons geholpen vertrouwen en loyaliteit op te bouwen binnen onze gemeenschap.

Onze Oplossingen

Om in contact te blijven met ons netwerk en ons bereik te vergroten, maken we gebruik van onze uitgebreide database en van verwijzingen, vacaturebanken, onderzoeksteams, headhunting, regionale kandidatenpijplijn, merkcampagnes en advertenties, sociale media en kandidaatgedreven evenementen. We ondersteunen onze kandidaten bij elke stap van hun carrière en geven carrièreadvies, van de opmaak en structuur van hun CV tot hoe ze succesvol ontslag kunnen nemen.

Onze screeningprocedure omvat een grondige beoordeling door twee gekwalificeerde consultants om ervoor te zorgen dat we een volledig inzicht krijgen in de capaciteiten en persoonlijkheid van een kandidaat. Dit omvat een pre-screening vóór registratie, en identiteitscontroles en een intern interview voordat ze worden toegevoegd aan onze database.

We luisteren naar onze kandidaten – om ons te helpen onze prestaties te controleren en ervoor te zorgen dat onze ervaring met kandidaten onze toewijding aan klanttevredenheid weerspiegelt, sturen we elk kwartaal enquêtes naar kandidaten die we onlangs hebben ontmoet om na te gaan waar we onze service kunnen verbeteren en onze sterke punten verder kunnen uitbouwen. Dit helpt ons een sterke database bij te houden van kwaliteitskandidaten die hun carrière aan ons toevertrouwen.

Bekijk onze andere merken

Post thumbnail
Professionele personeelsbezetting. Al meer dan 30 jaar levert Grafton wervingsdiensten, talentmanagement en oplossingen voor onze klanten in heel Europa.
Post thumbnail
Met onze diensten voor tijdelijk en vast personeel maken we de reis van bedrijven en mensen gemakkelijk en plezierig: van het zoeken naar vacatures tot het sourcen van kandidaten en personeelsbeheer.