Careers De voordelen van een van ons zijn
De voordelen van
een van ons zijn.

At Gi Group Holding we #changelives

We zijn een wereldwijde Group met een missie de arbeidsmarkt te transformeren en de toekomst van werk leuker en duurzamer te maken voor iedere betrokkene.

Als een mensgedreven bedrijf nemen we jou op een reis waarin jij jouw ervaring en vaardigheden gebruikt om het leven van mensen te veranderen, te beginnen bij jezelf.

Je zult worden vertrouwd om jouw ambities en te ontdekken en te bouwen aan een carrière die jou blij maakt, totdat jij jouw professionele doel hebt ontdekt.

Naast een dynamisch, jong en flexibele omgeving,
wat kun je verwachten bij Gi Group Holding?

Een breed scala aan vacatures om jouw professionele reis te starten

Bereid je voor om de toekomst van werk te transformen en je leven te veranderen.
Begin aan de carrière waar je van droomt en kies uit onze wereldwijde merken, in je eigen land of in het buitenland.

Bekijk onze nieuwste wereldwijde carrièremogelijkheden

Een online zelfevaluatie om jezelf uit te dagen tijdens het sollicitatieproces

Door je sollicitatie op te sturen kun je jezelf ook uitdagen met onze zes kernvaardigheden:
continu leren, menselijk leiderschap, samenwerken, veranderingshouding, resultaatgericht en bouwen aan oplossingen. Via onze zelfontwikkelingsvragenlijst ‘Change Lives’ bereik je een breder bewustzijn van je talent, en verbeter je dit met onze acht weken durende slimme coachingtips.

Dit is geen verplichte stap voor uw sollicitatie, het is een hulpmiddel dat met zorg en passie is ontworpen om u een onvergetelijke ervaring te bieden en uw potentieel te vergroten.

Het duurt slechts 20 minuten om uw ontwikkelingstraject te starten.

Een digitale pre-onboarding- en onboardingervaring

Zodra je je bij Gi Group Holding voegt, verzekeren we je dat je je als onderdeel van het team voelt, door een gestructureerd en warmhartige pre-onboarding- en onboardingervaring. Je zult je reis beginnen met een e-learningcursus over onze Group. Daarna zul je kennismaken met strategische stakeholders in een tweedaagse, immersieve en leuke ervaring om alles te leren dat je over ons moet weten en onze interne functies en business lines te ontdekken op zowel lokaal als globaal niveau.

Doorlopende leerkansen

Wij erkennen dat jouw volle potentie een van onze prioriteiten is. Daarom is het zo dat wanneer jij je bij onze Group voegt, je toegang zult hebben tot onze wereldwijde trainingcatalogus, waar je je vaardigheden kunt aanscherpen, de mogelijkheid krijgt om doorlopend te leren via een digitaal platform en veel on-the-job trainingen.

Onze Global Learning HUB voorziet van globale leerprogamma's, richtlijnen en oefengemeenschappen om jouw vaardigheden en mogelijkheden te laten groeien met een gemengd leeraanbod. Boeiende, interactieve en hapklare stukken content zijn op elk gewenst moment beschikbaar op ons eLearning-platform. Zo ook worden er gestructureerde, real-time trainingen, geleid door een instructeur, aangeboden om jouw skills een boost te geven.

In 2022 hebben onze mensen ongeveer 170.000 uur aan trainingen besteed en meer dan 20 uur per werknemer, variërend van soft skills tot professionele contenttrainingen, zoals Leadership Programs voor nieuwe managers, Women in Leadership, Sales Masterclasses en nog veel meer.

Ontwikkelingsplannen om jou te helpen groeien

We hebben veel initiatieven om jou te helpen de belangrijkste competenties te ontwikkelen die nodig zijn in jouw rol en lokale markt, en ontwikkelingsplannen op te stellen om je te helpen groeien en de doelstellingen van de organisatie te bereiken. Tegelijkertijd moedigen we initiatieven voor zelfontwikkeling aan:

  • Individuele coaching: om jouw persoonlijke groei in de professionele wereld te bevorderen
  • Teamcoaching: om de teamgeest en samenwerking te bevorderen
  • Parents@Work: om moeders en vaders te ondersteunen bij het balanceren van werk en privéleven
  • Internationale groepscoaching: om jou te helpen bij het aanvoelen en navigeren in de internationale omgeving
Prestatieverbetering, een continue feedbackcultuur

Binnen ons hele bedrijf wordt een prestatiemanagementmethodologie gebruikt om uw professionele ontwikkeling te ondersteunen. Via dit model geven we feedback, coaching en stellen we carrièredoelen.

Interne mobiliteit: vacatures om uw reis kracht bij te zetten
We bieden elk jaar honderden wereldwijde interne vacatures, waarbij we flexibele en gevarieerde loopbaantrajecten aanbieden waarmee u uw passie en interesses kunt nastreven. Je krijgt de kans om vanuit elke rol door te groeien en verticaal te groeien, binnen hetzelfde bedrijfsgebied, of horizontaal, waarbij je een ander carrièretraject verkent, waarbij je toekomstige zakelijke behoeften en opvolgingsplanning aanpakt.



Bekijk hier onze Brand Ambassadors-video's →
Een eerlijke beloning

Onze beloningsfilosofie is gericht op het ontwerpen van een Totaal Beloningspakket dat kan voldoen aan de verwachtingen van mensen die momenteel of potentieel bij ons werken.
Ons bedrijfsbeloningsbeleid is gebaseerd op gemeenschappelijke beloningsprincipes, namelijk: het waarborgen van interne gelijkheid en extern concurrentievermogen, het erkennen en belonen van prestaties, het aannemen van een helder en transparant beheer van de beloningsstrategie en het afstemmen van de beloning op het behalen van de financiële doelstellingen van het bedrijf.

We streven ernaar een eerlijk en alomvattend totaalbeloningspakket te bieden om ervoor te zorgen dat de waarde van mensen en hun inspanningen goed worden beloond, waarbij een scala aan beloningscomponenten, zowel tastbaar als immaterieel, in evenwicht wordt gebracht:

  • Contante beloning: eerlijk basissalaris, kortetermijnbonus, langetermijnbonus, discretionaire bonus, winstdeling.
  • Voordelen: Welzijnsplan, Gezondheidszorg, Pensioenplan, Spaarplan, Levens-/invaliditeitsverzekering, Vergoedingen.
  • Evenwicht tussen werk en privéleven: extra betaald verlof, erkenningsprogramma's, slim werken, kinderopvang.
Een meeslepende werknemerservaring

Als medewerker kun je echt een verschil maken.

We luisteren naar de feedback en standpunten van onze mensen om onze cultuur en waarden altijd te verbeteren, passend bij de behoeften van medewerkers en bedrijf.

U krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan interne engagementinitiatieven, evenementen, wedstrijden, enquêtes en meer door u aan te melden voor ons Brand Ambassador-programma om de Group te vertegenwoordigen in belangrijke interne initiatieven, waarbij u profiteert van leerprogramma's en specifieke ontwikkelingsactiviteiten om uw carrière vorm te geven reis met ons mee.

Start jouw reis als Life Changer. We zijn op zoek naar getalenteerde en proactieve mensen die zich wereldwijd bij onze globale teams zullen voegen.

Energy
Matrix-resultaten

De Energy Matrix is ​​de tweejaarlijkse enquête gewijd aan alle medewerkers van de Group, waarmee we het energieniveau van de organisatie kunnen evalueren aan de hand van indicatoren zoals het niveau van welzijn en betrokkenheid en het algemene niveau van vertrouwen in het bedrijf.
Via dit onderzoek kan elke medewerker bijdragen aan de verbetering en groei van onze realiteit.

Hier zijn enkele resultaten van de nieuwste Global Energy Matrix 2022.

Onze impact op het
veranderen van levens

Onze cultuur & waarden
De stem van onze Brand Ambassadors

De voordelen van
een van ons zijn

Bekijk al
onze vacatures

Krijg toegang tot locale
en multi-brand posities